joi, 29 aprilie 2010

WORKSHOP: Planul de tratament in psihoterapie si consiliere


International Centre for Transactional Analysis Timişoara (ICTAT)
in colaborare cu
ASOCIATIA ROMANA DE ANALIZA TRANZACTIONALA (ARAT)
si www.psihologie.me
va invita la workshopul de Analiza Tranzactionala
Planul de tratament in psihoterapie si consiliere

Cand? 19-20 iunie, 2010 (19 iunie orele 09:00-18:00, 20 iunie orele 09:00-16:00)

Unde? Policlinica Profilaxis, str. 1 Decembrie nr. 106, Timisoara

Trainer: Dave Spenceley, TSTA-P, Marea Britanie


Psihoterapeut, formator si supervizor, cu 28 de ani de experienta in domeniu; NLP Practitioner. Fondator al Centrului de Training Yorkshire (YTC). Dave are experienta internationala vasta, si a lucrat in numeroase tari europene.

Ce contine? Clientii si terapeutii lor se intreaba deseori: Ce facem mai departe? Unde mergem acum? E in regula sa facem asta acum? Cum stim ca am ajuns acolo.. si ce se va intampla atunci? Teritoriul psihoterapeutic este bine cartografiat…cu toate ca povestea calatoriei fiecarui client prin acest teritoriu poate parea un mister. Un plan bine conceput si inteles poate fi harta si busola terapeutului si a supervizorului.

Planul de tratament reprezinta o parte esentiala a cunostintelor unui psihoterapeut si constituie o sectiune majora a examenelor (scris si oral) pentru certificarea in AT (CTA).
Vom explora planificarea tratamentului psihoterapeutic utilizand cazurile prezentate de catre participanti si vom descrie diferite tipuri de planuri de tratament. Dave isi va prezenta propriul model de plan de tratament non-liniar

Cui se adreseaza? Psihoterapeuti si consilieri, psihiatri, specialisti in sanatate mintala, studenti la facultatile de psihologie/medicina. Workshopul se adreseaza de asemenea tuturor celor care au fost implicati intr-un proces terapeutic si s-au intrebat in ce directie sa inainteze la un moment dat.

Beneficii: Cunoasterea si intelegerea mai multor tipuri de planuri de tratament. La incheierea workshop-lui vom putea lua decizia de a folosi planul de tratament potrivit in munca noastra.

Taxa de curs:
· 60 euro* – participanti cu contract anual
· 80 euro* – participanti cu contract ocazional
· 50 euro* – participanti care vin de la o distanta > 150 km
*echivalent in lei la cursul BNR in ziua platii

Modalitati de plata:
· virament bancar, in contul SCPP CIUCUR & CIUCUR, Banca Transilvania, Timisoara, Cont: RO80BTRL03601202N41568XX, cu mentiunea PLAN
· la sala de curs, Sambata 19 Iunie, intre orele 08:30 si 09:00.

E-mailul prin care cursantul se înscrie la un anumit curs reprezintă acordul explicit al acestuia prin care se obligă să platească tariful pentru cursul la care s-a înscris, chiar dacă decide să nu participe la curs – deoarece decizia organizatorului/furnizorului de a organiza cursul ia în considerare acordul fiecarui participant în calcularea rentabilităţii financiare a cursului respectiv.

INSCRIERILE SE FAC PE ADRESA atgroup_timisoara@yahoo.com (Emilia Alecksya G.) PANA LA DATA DE 17.05.2010

IMPORTANT: IMPORTANT: E-mailul prin care cursantul se înscrie la un anumit curs reprezintă acordul explicit al acestuia prin care se obligă să platească tariful pentru cursul la care s-a înscris, chiar dacă decide să nu participe la curs – deoarece decizia organizatorului/furnizorului de a organiza cursul ia în considerare acordul fiecarui participant în calcularea rentabilităţii financiare a cursului respectiv.

In cazul neinscrierii unui numar suficient de participanti, workshopul se va anula.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu